Persoonlijke groei

Je voelt je niet gelukkig, bent lusteloos en vermoeid. Er ligt zoveel op je bord. Je zou willen dat het allemaal anders ging. Herken jij dit? Bij dit soort levensvragen kan ik je als Health Coach helpen om jouw kernwaarden en je eigen kracht te (her)vinden. Samen zorgen we ervoor dat je weer houvast en nieuwe energie krijgt.

Verandering vanuit je kracht


Dilemma’s kunnen lastig zijn. En ook keuzes maken is soms erg moeilijk. Dat kan leiden tot veel onzekerheid waardoor je niet lekker functioneert.

 

Samen met jou ga ik op zoek naar een positief anker in je leven. Van daaruit gaan we werken aan verandering. Ik help je om je bewust te worden van de kern van jouw dilemma. Die bewustwording leidt veelal direct tot ontlading van stress en spanning. Door deze manier van werken vind je snel een nieuwe balans.

 

Je keuze voor coaching is al het eerste bewijs van je kracht. Je neemt immers het heft weer in eigen hand en je herkent je eigen kernkwaliteiten. Tijdens het intakegesprek bepalen we samen welke persoonlijke doelen je wilt bereiken en of je in aanmerking komt voor vergoeding door je ziektekostenverzekering.

Health Coaching is jouw klankbord bij het zoeken van een nieuwe richting


Samen werken we aan het volgende: 


  • In actie komen en minder piekeren
  • Leren omgaan met hooggevoelighei
  • Vervelende ervaringen achter je laten
  • Eetproblemen de baas worden
  • Je gelukkiger gaan voelen

Wat anderen over persoonlijke groei via Health Coaching zeggen

"Ik kwam Mirjam tegen op een informatiedag, en om de ijs te breken en in gesprek te komen begon ik: nou we  zullen het zien of iets voor mij is...? Toen zei zij ‘waarom niet? Jij moet in je zelf geloven!’ En zo begon ik een

achtbaan van belevenis  ervaring op werk aspect maar vooraal op persoonlijk groei. Mirjam heef me niet verteld wat ik moest doen zij heef me begeleid en gesteun om mijn zelf te leren kennen naar mijn lichaam

luisteren, om mijn verleden te erkenen en accepteren en de juiste plek te geven. Eindelijk kon ik me een nieuwe start gunnen en mijn mijn kracht naar voren brengen. Ik heb me gevonden! Nu loop ik zelf door het leven en kan haar goede tips in werk zetten, maar het is zo fijn om te weten dat zij daar in Sliedrecht is en dat ik altijd op haar kan rekenen."

Vrouw, 47 jaar