Hoe anderen Health Coaching hebben ervaren

Onze dochter tobt al vanaf haar geboorte met allerlei ongemakken.


Denk hierbij aan voedselintoleranties en prikkelbare darmen. Ook blijkt ze hooggevoelig te zijn. Mirjam heeft onze dochter en ons door middel van coaching, therapie en de aanpak met Forever Living producten weer op de goede weg gebracht. De manier van coachen, de producten en brede kennis en ervaring van Mirjam kunnen wij van harte aanbevelen.


- C, 2017

Ik heb een aantal EMDR sessies gehad bij Mirjam.


Eerlijk gezegd ging ik er blanco in. Had eigenlijk het geloof in verschillende therapieën opgegeven. Heb er al heel veel gehad vanwege neerslachtigheid, slecht slapen, ernstige vermoeidheid, onrust, depressie, green grenzen kunnen aangeven, lage eigenwaarde. Heb een aantal trauma's uit mijn leven behandeld in een aantal sessies bij Mirjam. Vanuit heftige trauma's naar een gevoel werken van waarbij de trauma's geen enkel gevoel meer opwekten en helemaal geen invloed meer hadden op mijn gevoel. Begrijpen doe ik het niet. Maar het heeft wel voor mij gewerkt. 


- Vrouw, 54 jaar uit Papendrecht


Mirjam: zeer gedreven en bijt zich vast in haar job om snel tot het gewenste resultaat te komen.


Ik heb binnen BNI verschillende trainingen bij haar gevolgd. Wat me het beste bijblijft, is haar no-nonsense aanpak, recht voor z'n raap. "The Dutch way of thinking and acting...."Mirjam heb ik leren kennen in haar rol van Director Consultant bij BNI. 


Zij is sterk in het verbinden van relaties en in het zien van potentiële kansen binnen haar netwerk. Mirjam heeft verschillende sterke kanten wat in haar een goede balans oplevert tussen doelgerichte zakelijkheid en de zachte competenties, zoals oprechte interesse in de mens en op het gemak stellen van nieuwe contacten. Mirjam werkt hard en met 100% inzet. Een aanbeveling waard!


Mirjam heb ik leren kennen als een gevoelsmens, begaan met iedereen.


Ze doet haar best een helpende hand te bieden. Zij staat voor eenieder klaar. Ze is wijs, heeft een geweldig relativerend vermogen. Ze heeft humor en is gewiekst met antwoorden en opmerkingen. Wij hebben samen een nieuwe training voorbereid voor BNI, en alleen al haar op zo een vroeg tijdstip mee te maken is een feest. Ik kan haar dan ook met heel mijn hart aanbevelen.


Ik kwam Mirjam tegen op een informatiedag. 


Om het ijs te breken en in gesprek te komen begon ik: 'nou, we zullen zien of het iets voor mij is.' Toen zei Mirjam: 'waarom niet? Jij moet in jezelf geloven!' En zo begon ik een achtbaan van belevenis en ervaring op werkaspect, maar vooral op persoonlijke groei. Mirjam heeft me niet verteld wat ik moest doen, maar me begeleid en gesteund om mezelf te leren kennen en naar mijn lichaam te luisteren. om mijn verleden te accepteren en de juiste plek te geven. Eindelijk kon ik mezelf een frisse start gunnen. Het is fijn om te weten dat zij in Sliedrecht is en dat ik altijd op haar kan rekenen. 


VRAAG NU EEN INTAKEGESPREK AANBenieuwd wat Health Coaching voor jou als particulier, werknemer of bedrijf kan betekenen? Vraag eenvoudig een intakegesprek aan om de mogelijkheden te ervaren.