Over Mirjam


Voor een gezond en gelukkig leven moet je geestelijk en lichamelijk in balans zijn. Dat is mijn overtuiging. Voor de één is spiritualiteit daarbij belangrijk, voor de ander niet. Het is allebei mogelijk. Daarom staat bij mij de weg die past bij jou als mijn klant altijd centraal. Op die weg probeer ik samen met jou snel  tot de kern en tot oplossingen te komen. Daar heb je immers het meeste baat bij.


Na mijn opleiding als verpleegkundige volgde ik tal van opleidingen op het gebied van coaching, training, welzijn en spiritualiteit. Mijn hoogsenitiviteit heb ik ondersteunend leren inzetten in mijn werk als healthcoach. Dankzij deze achtergrond kan ik me snel verplaatsen en goed invoelen in jouw persoonlijke situatie. Daaruit volgt dan de passende aanpak.

Kwaliteit staat bij mij hoog in het vaandel. Ik werk dan ook volgens de richtlijnen van de beroepsverenigingen VBAG en RBCZ waarbij ik ben aangesloten. Zo ben je verzekerd van de hoogste kwaliteit en kunnen particulieren veelal gebruik maken van een vergoeding via hun ziektekostenverzekering.

Mirjam Lankreijer

In één oogopslag:

mijn vaardigheden & diploma's


Als systemisch health coach ben ik op vele domeinen in te zetten om een individu, team of gezin te laten groeien en ontwikkelen.

  • Holistisch Energetisch Therapeut
  • Systemisch coach & expert in coaching bij familie- en organisatieopstellingen
  •  Jaarlijkse bij- en nascholingen conform de     richtlijnen van de beroepsverenigingen

  • ACT therapeut
  • NLP Practioner

Uw privacy: gewaarborgd & beschermd


Bij Health Coaching staat privacy hoog in het vaandel. In het contact met mijn diensten gelden de bepalingen, de beroepscode en het klacht- en tuchtrecht van de VBAG, RBCZ en TCZ. Uw gegevens en dossier(s) worden niet gedeeld tenzij op uw uitdrukkelijk verzoek en met uw toestemming. Meer informatie kunt u vinden in onze privacyverklaring.


Mijn praktijk voldoet aan de eisen die in de Wet Kwaliteit, Klachten en Geschillen Zorg (WKKGZ) worden gesteld. Ik sta via de beroepsvereniging VBAG ingeschreven bij Quasir.

Aangesloten beroepsorganisaties